متخصص طب سنتی در ادامه افزود: با توجه به خاصیت گرمی و خشکی که زنجبیل دارد این خشکی باعث خشک شدن رطوبت اضافی بدن از جمله رطوبت روده و معده میشود و میتواند برطرف کننده تشنگی به ویژه تشنگی ناشی از تجمع بلغم در معده باشد.
وی با اشاره به اینکه زنجبیل برای معده، قلب، کبد و مغز مقوی است و همچنین سموم حیوانی در بدن را خنثی میکند، تصریح کرد: در واقع سموم حیوانی در بدن به معنای مرغهایی هستند که برای پرورش آنان از آنتی بیوتیک استفاده شده یا گوشت گاو که با برخی سموم تماس پیدا کرده است و با غذا خوردن وارد بدن شده است.
محمدی، ادامه داد: زنجبیل اخلاط لزج بدن را دفع میکند؛ برای کسانی که رطوبت مغز دارند به شکلی که خواب آنان زیاد شده، کسالت دارند و پف سر و صورت آنان زیاد است، همچنین لعاب دهان آنان زیاد شده و آب دهان آنان به هنگام صحبت کردن پرتاب میشود، میتواند موثر باشد.
وی در ادامه افزود: زنجبیل میتواند کرمهای رودهای را از بین ببرد، در برخی موارد برای تکرر ادرار مفید است و در افرادی که سردی کردهاند میتواند موثر باشد.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه گیاهانی مانند دارچین و زنجبیل معمولاً به شکل اصلی ماندگاری زیادی دارند اما پودر این گیاهان معمولاً بیش از 60 روز دوام ندارد، گفت: خواص این گیاهان به شکل پودر از بین خواهد رفت، پس بهتر است به شکل اصلی مصرف شوند، همچنین زنجبیل مصلح تخم مرغ است و میتوان به جای نمک از این گیاه بر روی تخم مرغ پاشید و مصرف کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مصرف زنجبیل در دوران بارداری میتواند اختلالات جنینی را افزایش دهد، گفت: زنجبیل میتواند به وسیله تقویت معده تهوع در بارداری را کاهش دهد اما به واسطه اینکه زنجبیل از نوع درجه سوم محسوب میشود حکمای قدیم داروهای نوع سوم را برای بارداری و شیردهی تجویز نمیکردند و مصرف این گیاه در بارداری مضر است.
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین